Mezögazdasági és kommunális gépek gyártója
Písečná-i gyár tradíciója 1968-ban indult be

Miért éppen WTC

Tekintélyes tradíció

A WTC Písečná társaság egy tekintélyes gyártási tradíció folytatója, amelynek gyökerei egészen 1943-ig nyúlnak vissza. A WTC Písečná társaság történetéről itt juthat bővebb információhoz.

Szerviz

Minden gyártmányunk számára teljes garanciális és garancián túli szervizt, javítást és tanácsadást biztosítunk. Naponta 24 órán át és az év mind a 365 napján rendelkezésre állunk.

Minöség

A ČSN EN ISO 9001:2009 szabvány szerinti minőségbiztosítás tanúsítványával rendelkezünk tevékenységeink és szolgáltatásaink teljes terjedelmére – „a mezőgazdasági gépek gyártására, eladására és szervizelésére". A minőség a piacon való érvényesülés alapfeltétele és azt mi nem, mint előnyt, hanem mint magától értetődő kellékként kezeljük.

Robusztusság

Gyártmányainknál nagy súlyt fektetünk a szerkezetük robusztusságára – így biztosítva tömörségüket és hosszú élettartamukat. Döntéseik folyamán ne csak arra összpontosítsanak, hogy a „gép mennyit bír el", de arra is, hogy milyen anyagból készültek egyes alkatrészei.Szívesen segítünk az egyes ajánlatok összehasonlításánál, hogy olyan gyártmány kerüljön birtokukba, ami hosszú élettartama folyamán megelégedésre fog szolgálni - a „használati tulajdonságok és az ár" legmegfelelőbb arányában.

Martina Mičáková
értékesítés

Cell: + 420 724 981 824
Tel.: + 420 584 403 102
E-mail: info@wtc-pisecna.eu

Tato stránka využívá cookies pro vaše lepší procházení webové stránky. Tím, že na stránkách setrváte, souhlasíte s jejich používáním. Více zjistíte zde.

Souhlasím